Tribi HolidayTribi Holiday

Lokaal

4 resultaten gevonden.

Zoeken aanpassen

Sorteer resultaten:

vanaf€45.00

Casa Barika Geel
Willemstad Curaçao

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om het 'echte' leven te ervaren van het land waar ze naartoe op vakantie gaan. Als jij hier ook voor kiest dan is deze woning zeker wat je zoekt!

vanaf€85.00

Casa Erianne
Willemstad Curaçao

Casa Erianne is een sfeervolle vrijstaande woning -met privé zwembad- in de rustige en zeer centraal gelegen buurt Bottelier. Alles wat je nodig hebt ligt op circa 5 autominuten afstand!

vanaf€135.00

Villa Panseiku
Willemstad Curaçao

Deze prachtige ruime villa is gelegen in oost-jan thiel waardoor je in slechts 5 autominuten bij mambo beach of Jan Thiel beach bent. De villa beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan er één slaapkamer uitgebreid kan worden met twee extra bedden. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. De villa is afgeschermd door een hek en heeft een parkeerplek binnen de poort, waar ruimte is voor twee auto’s. Hier kan een (huur)auto dus altijd veilig geparkeerd worden.

vanaf€115.00

Villa Sunset
Willemstad Curaçao

Zon, zee, strand binnen handbereik, het mooiste uitzicht over het eiland, kindvriendelijk en super centraal gelegen met alles wat je nodig hebt op 5 minuten rijden? Dan verblijf je op Curaçao in deze villa!