Tribi HolidayTribi Holiday

Villa Ubuntu

Beschikbare Kamers

Villa Ubuntu

Max Personen:
6

Deze tropische villa, gelegen in de rustige en zeer centrale wijk Saliña, staat garant voor een heerlijke vakantie. Binnen 5 autominuten ben je op Mambo Beach met haar mooie witte strand en vele restaurants.

Lokaal
5 ster
Curaçao
Willemstad
+59995176639
15:00uur
10:00uur

Wat vinden klanten van Villa Ubuntu?

 • Heel fijne plek om te verblijven, mooi groot huis waar alles wat je nodig hebt aanwezig is. Locatie is goed, binnen een paar minuten rijden ben je op het strand. Communicatie was snel en goed!

  author-image
  Leonie
 • Wij hebben met zijn vieren ontzettend genoten in dit prachtige huis. Het was van alle gemakken voorzien: in alle ruimtes airco, een BBQ, en heerlijk sfeervol zwembad, uitgebreid keukengerei…Ook de communicatie met de beheerder verliep perfect. Ons verblijf was hierdoor meer dan compleet en was erg luxe. Een dikke aanrader!

  author-image
  Maartje
 • Mooie huis, heerlijke zwembad en een geweldige tuin. Top en rustige locatie. Babette en haar man waren super gastvriendelijk, behulpzaam, hele fijne personen.

  author-image
  Shally

Deze tropische villa, gelegen in de rustige en zeer centrale wijk Saliña, staat garant voor een heerlijke vakantie. Binnen 5 autominuten ben je op Mambo Beach met haar mooie witte strand en vele restaurants.

De ruimte
De woonkamer is voorzien van een heerlijke bank en TV, via de tv-box kunnen er films en televisie uit de gehele wereld bekeken worden. Open de openslaande deuren en kijk vanaf de bank zo de tropische tuin in. Vind je het toch te warm, geen probleem…de woonkamer is voorzien van airconditioning.
De keuken is modern en heeft alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden. Door de koelkast met ijsblokjesmachine is een koud drankje altijd binnen handbereik.
De villa heeft 3 slaapkamers, die allemaal zijn voorzien van tweepersoonsbedden van hoge kwaliteit en een TV. De master bedroom heeft een walk-in closet en een badkamer en suite. De tweede badkamer bevindt zich tussen de twee andere slaapkamers in. Beide badkamers zijn voorzien van een stortdouche, wasbak en toilet.
De villa heeft een tropische tuin met privé zwembad, overdekt zitje en een eettafel voor 6 personen. Het zwembad wordt wekelijks onderhouden door professionals, hierdoor zullen de waarden constant zijn en geen huidproblemen veroorzaken. Uiteraard staat er ook een BBQ want een aantal avonden barbecueën kan niet ontbreken op Curaçao.

Waar je zult verblijven
Saliña is een woonwijk ten zuidoosten van Willemstad op Curaçao. Hier bevinden zich vele winkels, restaurants, cafés, banken en een winkelcentrum.
Mambo Beach 1,6 km
Grote supermarkt 1,2 km
Centrum Willemstad 3,7 km
Jan Thiel Beach 6,3 km
Vliegveld 16 km

Toegang voor de gasten
Je hebt de gehele woning voor jezelf, aan de voorzijde van de woning is ruimte voor 2 auto’s achter elektrisch hek.

Interactie met de gasten
Voor vragen of hulp op allerlei gebied is er altijd iemand bereikbaar om de vragen te beantwoorden of nodige hulp te bieden.

Andere dingen waar je op moet letten
Je huurt de villa EXCLUSIEF water en elektra, dit wordt achteraf met de borg verrekend. We nemen de meter altijd op waar jij bij bent, bij het inchecken en uitchecken.

 • verplichte eindschoonmaak €100.00
 • verplichte borg van €350.00
 • inchecken kan op elk moment na 15:00
 • uitchecken 10:00
 • bij het zwembad is ouderlijk toezicht voor kinderen noodzakelijk!
 • er zijn beveiligingscamera’s aanwezig

 

Voorwaarden van Villa Ubuntu

15:00uur
10:00uur
Wij vragen een aanbetaling van 25%. De overige 75% moet uiterlijk 6 weken voor aankomst betaald zijn.
25%
Prijs vanaf €135 per nacht excl. water en elektra. Prijs per nacht is gebaseerd op twee personen, voor elk persoon daarboven wordt €10 p.p.p.n. berekend. Minimale verblijfsduur is 5 nachten!
Je huurt de villa EXCLUSIEF water en elektra, dit wordt achteraf met de borg verrekend. We nemen de meter altijd op waar jij bij bent, bij het inchecken en uitchecken.

Voorzieningen van Villa Ubuntu

 • AIR CONDITIONING
 • GEEN FEESTEN TOEGESTAAN
 • GRATIS PARKEREN
 • GEEN HUISDIEREN
 • KEUKEN
 • LINNEN- EN HANDDOEKEN
 • ZWEMBAD
 • NIET BINNEN ROKEN
 • TELEVISIE
 • WASMACHINE
 • WIFI
4.9/5.0
WRITE A REVIEW

Gasten Reviews (3 reviews)

avatar

Shally

Aug, 04, 2022

Mooi huis!

4.8/5.0

Mooie huis, heerlijke zwembad en een geweldige tuin. Top en rustige locatie. Babette en haar man waren super gastvriendelijk, behulpzaam, hele fijne personen.

avatar

Maartje

Aug, 15, 2022

Ontzettend genoten

5.0/5.0

Wij hebben met zijn vieren ontzettend genoten in dit prachtige huis. Het was van alle gemakken voorzien: in alle ruimtes airco, een BBQ, en heerlijk sfeervol zwembad, uitgebreid keukengerei…Ook de communicatie met de beheerder verliep perfect. Ons verblijf was hierdoor meer dan compleet en was erg luxe. Een dikke aanrader!

avatar

Leonie

Aug, 31, 2022

Heel fijne plek!

4.8/5.0

Heel fijne plek om te verblijven, mooi groot huis waar alles wat je nodig hebt aanwezig is. Locatie is goed, binnen een paar minuten rijden ben je op het strand. Communicatie was snel en goed!

Veelgestelde Vragen

Op ieder moment voor het begin van de reis kun je annuleren. De datum waarop het verzoek tot annulering officieel bij TRIBI HOLIDAY RENTAL bekend is, is bepalend. De verklaring dat je wilt annuleren dien je om deze reden schriftelijk in te dienen. Indien de overeenkomst wordt geannuleerd, ben je annuleringskosten verschuldigd. Voor de vakantiewoningen en –huizen bedragen deze annuleringskosten in de regel: -tot 61 dagen voor vertrekdag 10 % van de reissom, -vanaf de 60ste tot de 35ste dag voor vertrekdag 50 % van de reissom, -vanaf de 34ste tot de 2e dag voor het begin van de reis 80 % van de reissom, -bij annulering op de vertrekdag, later of bij niet komen, wordt de totale som van de reis berekend

Op aanvraag is er een campingbedje en eetstoel aanwezig voor de baby/peuter

Betalingen geschieden per rekening of per PayPal. De aanbetaling bedraagt 25% van de totale prijs. Dit bedrag dient binnen 7 dagen, na ontvang van de factuur/bevestiging, overgemaakt te worden. De betaling van het restbedrag vindt uiterlijk 6 weken voor aankomstdatum plaats. Bij boekingen binnen 40 dagen voor het begin van jouw reis dien je het complete bedrag per ommegaande te betalen. Indien we aanbetaling en/of restbetaling niet of niet tijdig ontvangen hebben volgens de overeengekomen afspraken, hebben wij het recht, na aanmaning met vermelding van uiterlijke betalingstermijn, terug te treden uit het boekingscontract en jou de annuleringskosten, zoals beschreven in de reisvoorwaarden, te laten betalen.

Informatie en aanwijzingen wat betreft de nevenkosten (bijkomende kosten) van onze vakantiewoningen vind je in de beschrijving onder het kopje ‚Prijzen’. Bij veel vakantiewoningen zijn de variabele kosten een som van kosten voor bijv. stroom, water, verblijfsbelasting. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal reizende personen, van de samenstelling van de reisgroep of van het verbruik. De kosten die afhankelijk van verbruik en gebruik zijn, worden aan het eind van de reisperiode met de borg verrekend.

Je kunt voor alle vakantiehuizen en vakantiewoningen van TRIBI HOLIDAY RENTAL online een offerte opvragen.

De inchecktijd op de dag van aankomst is vanaf 15.00 uur.

De Vakantiewoning dient op de dag van vertrek uiterlijk om 10.00 uur verlaten te worden en aan de verhuurder of andere verantwoordelijke overgedragen te worden. In overleg is een late uitcheck soms mogelijk.

Het is niet bij alle vakantiewoningen toegestaan om huisdieren mee te nemen of te houden.

Normaliter is een huurbezetting met meer personen niet mogelijk aangezien de vakantiewoning is ingericht met bedden, bestek, etc. voor een bepaald aantal personen. Een uitzondering vormen de objecten, waar een extra bed mogelijk is. Dit bed dient echter bij de boeking expliciet besteld -en in de meeste gevallen ook schriftelijk bevestigd- te worden. TRIBI HOLIDAY RENTAL heeft het recht om overige personen (meer dan het aantal toegestane personen in de vakantiewoning) of onbevoegden die van de woning gebruik maken, de toegang te verbieden, weg te sturen of bovenop de bestaande prijs een extra toeslag te verlangen. Bij uitzondering (als het om een baby of klein kind gaat) is het mogelijk om bij TRIBI HOLIDAY RENTAL aan te vragen of je met een persoon meer de vakantiewoning kunt bezetten. Dit meestal tegen betaling.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de voortdurende beschikbaarheid, compatibiliteit en veiligheid. Je dient zelf zorg te dragen voor voldoende veiligheid van jouw computer. Het gebruik van internet/ wifi vindt op eigen risico plaats. Bij het gebruik van internet/ wifi dien je je te houden aan het geldige recht. In het bijzonder ben je verplicht om geen gegevens te downloaden, die materialen (bijv. films, muziekstukken) bevatten die auteursrechtelijk beschermd zijn, maar echter via internet-ruilbeurzen bijv. illegaal in het internet terecht zijn gekomen. Je bent ook verplicht om de medereizigers (inclusief minderjarige medereizigers) over dit geldige recht te informeren en eventuele controles uit te voeren. In het geval jij of jouw medereizigers zich schuldig maakt en je je niet houdt aan de verplichtingen betrekking hebbende op deze tekst „Internet/ wifi“, dan stel je hierbij TRIBI HOLIDAY RENTAL vrij van aansprakelijkheid door derden gesteld.

Een koelkast en het servies behoren normaliter tot de standaard uitrusting van elke vakantiewoning. Daarom worden ze niet expliciet vermeld bij de omschrijving. Bij twijfel kun je gerust contact opnemen met ons. In de vakantiewoningen zijn servies en bestek in de regel compleet en voor het aantal personen voldoende aanwezig. Technisch-huishoudelijke apparaten zoals b.v. oven, magnetron, afwasmachine, koffiemachine of wasmachine zijn alleen dan aanwezig als ze in de beschrijving uitdrukkelijk vermeld staan.

De vakantiewoning mag niet door meer personen bewoond en gebruikt worden dan vermeld staat op de website internetsite. TRIBI HOLIDAY RENTAL heeft het recht om overige personen (meer dan het aantal toegestane personen in de vakantiewoning) of onbevoegden die van de woning gebruik maken, de toegang te verbieden, weg te sturen of bovenop de bestaande prijs een extra toeslag te verlangen.

Enkele algemene regels zijn ten alle tijden van toepassing: De klant laat de huurwoning netjes achter, onder netjes verstaan wij : het wassen en inruimen van het gebruikte vaatwerk, het opruimen van overgebleven levensmiddelen, het wegdragen van afval en het afhalen van de bedden. Dit staat onafhankelijk van de eindreiniging die door TRIBI HOLIDAY RENTAL wordt uitgevoerd, deze eindreiniging is verplicht.

Wensen van klanten nemen we bij de boeking graag in ontvangst. Let er echter op dat TRIBI HOLIDAY RENTAL nog geen garantie kan geven voor het in vervulling gaan van jouw wens. Speciale wensen, boekingen die alleen onder een bepaalde voorwaarde gelden en mondelinge nevenafspraken zijn alleen dan geldig als ze schriftelijk door TRIBI HOLIDAY RENTAL bevestigd zijn.

Mocht er in de omschrijving staan dat er een TV aanwezig is dan wordt hier een kleurentelevisie bedoeld. Mocht ontvangst per satelliet of kabel mogelijk zijn dan zal dat in de tekst zijn aangegeven met SAT-TV of KABEL-TV. Hiermee is nog niet gegarandeerd, dat je ook tv-programma´s in alle andere talen kunt ontvangen.

Het afsluiten van een reisverzekering wordt sterk door ons aanbevolen. Jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) dekt normaliter ook schade in vakantiehuizen en –woningen die je als klant zelf veroorzaakt hebt. We raden je aan om te controleren of jouw verzekeringsmaatschappij zulke schade, ook in het buitenland, dekt.

Het is mogelijk om bij TRIBI HOLIDAY RENTAL ook meteen een huurauto te huren.

Een waarborg wordt verlangt voor het geval dat er in het vakantiehuis of de vakantiewoning iets beschadigd. Deze borg wordt meteen bij boeking betaald. Je krijgt de waarborgsom na vertrek op jouw rekening teruggestort.

Het begrip ‚was’ houdt beddengoed en handdoeken in. Je huurt de vakantiewoning inclusief was. Zwembad- en strandhanddoeken dien je altijd zelf mee te brengen.

Bij de omschrijving staat vermeld of er een zwembad aanwezig is bij het vakantiehuis of in het complex. In de zwembaden van het vakantiecomplex dien je de openingstijden, geldende zwembadregels en verboden te houden die zijn voorgeschreven door het management. Dit zijn meestal voorschriften of verboden aangaande het dragen van zwemkleding in het zwembad, het meebrengen van ballen, luchtmatrassen en dergelijke in het zwembad en het meebrengen van glaswerk naar het zwembad.

Villa Ubuntu Willemstad, Curaçao

Algemene beoordeling van deze accommdatie

Boeking nummer

Pin Code

Titel van je review

Je beoordeling

Wat voor reis was dit?

 • Zakelijk
 • Partner
 • Familie
 • Vrienden
 • Alleen