Tribi HolidayTribi Holiday

Studio Droom @ Seru Coral

Beschikbare Kamers

Studio Droom

Max Personen:
4

Seru Coral Resort is een beveiligd resort gelegen in het noordoostelijke deel van Curaçao. Het bevindt zich in een rustieke omgeving genaamd Koraal Partier. Het is uitermate geschikt voor een heerlijk zonnig verblijf, zowel voor de korte als lange termijn. Het is gegarandeerd genieten bij het mooie en zeer grote zwembad (met apart kinderbad), terras met strandstoelen én mooie palapas voor schaduw.

Resort
5 ster
Curaçao
Willemstad
Kaya Progreso #10
+59995176639
Koraal Partier
15:00uur
10:00uur
5 nachten

Wat vinden onze klanten van Seru Coral Resort?

 • mooi resort met een heerlijk zwembad. Een goede plek van waaruit je het eiland kan verkennen. We hebben een heerlijke week gehad in de studio.

  author-image
  Peter
 • Leuke studio met alles er op en eraan en makkelijk schoon te houden.

  author-image
  Estrellia
 • Het is echt een prachtige resort, met oprechte en vriendelijk personeel! Er is een mooie zwembad waar een ieder gebruik van kan maken. Het is er echt schoon, netjes en mooi.

  author-image
  Stephany
 • Perfecte, schone, accommodatie, met een heerlijk zwembad. Alles goed geregeld , alles klopt, goede communicatie met de beheerders. Niets dan lof!

  author-image
  Christien
 • Vrijheid op het park en het contact met de vriendelijke verhuurders. Schoon en verzorgd park met een heerlijke zwembad om even lekker in af te koelen. de prijsklasse voor wat je krijgt is uitstekend. Minpunten · Stroom viel af en toe uit in het huisje op de Europese stekkers waar de koelkast op was aangesloten, waardoor we wat eten en drinken weg moesten gooien. Dit is op locatie netjes opgelost. Voor de rest geen klachten.

  author-image
  Rooi
 • Super leuke, goed onderhouden studio in een prachtig park. Zowel het reserveren als het afhandelen van alles is heel erg soepel verlopen. We hebben een fijne ontvangst en afscheid gehad en hebben heerlijk genoten van ons verblijf in deze studio met ons gezinnetje. Zeker een aanrader!!

  author-image
  Shudalienne

Seru Coral Resort

Seru Coral Resort is een beveiligd resort gelegen in het noordoostelijke deel van Curaçao. Het bevindt zich in een rustieke omgeving genaamd Koraal Partier. Het is uitermate geschikt voor een heerlijk zonnig verblijf, zowel voor de korte als lange termijn. Het is gegarandeerd genieten bij het mooie en zeer grote zwembad (met apart kinderbad), terras met strandstoelen én mooie palapas voor schaduw.

De Studio is te vergelijken met een grote hotelkamer, door de loft is deze geschikt voor 4 personen. De studio is voorzien van airconditioning, televisie en is uitgerust met een complete keuken inclusief een kleine oven en magnetron. De badkamer heeft warm water en een wasmachine. Voor kleine kinderen is er een baby/peuter bedje en kinderstoel op aanvraag aanwezig. Voor de studio is er een klein overdekt terras waar je heerlijk kunt zitten.

Voorwaarden van Studio Droom @ Seru Coral

15:00uur
10:00uur
Wij vragen een aanbetaling van 25%. De overige 75% moet uiterlijk 6 weken voor aankomst betaald zijn.
25%
Maximaal 4 personen per studio. Er worden geen extra kosten berekend voor een baby/peuter bed.
De studio wordt EXCLUSIEF water- en elektraverbruik verhuurd, dit wordt verrekend met de borg. We nemen de meter altijd op waar jij bij bent, bij het inchecken en uitchecken. De borg bedraagt € 225. Eindschoonmaak studio: € 50,00. Reserveringskosten: € 25,00.

Voorzieningen van Studio Droom @ Seru Coral

 • AIR CONDITIONING
 • GEEN FEESTEN TOEGESTAAN
 • BEVEILIGING
 • BRANDBLUSSER
 • GRATIS PARKEREN
 • GEEN HUISDIEREN
 • KEUKEN
 • KLUIS
 • LINNEN- EN HANDDOEKEN
 • ZWEMBAD
 • NIET BINNEN ROKEN
 • TELEVISIE
 • WASMACHINE
 • WIFI
4.8/5.0
WRITE A REVIEW

Gasten Reviews (6 reviews)

avatar

Peter

Nov, 09, 2019

Heerlijke week

4.5/5.0

mooi resort met een heerlijk zwembad. Een goede plek van waaruit je het eiland kan verkennen. We hebben een heerlijke week gehad in de studio.

avatar

Estrellia

Jul, 28, 2021

Leuke studio

4.7/5.0

Leuke studio met alles er op en eraan en makkelijk schoon te houden.

avatar

Stephany

Dec, 11, 2021

Heerlijk ontspannen en volop genieten

4.8/5.0

Het is echt een prachtige resort, met oprechte en vriendelijk personeel! Er is een mooie zwembad waar een ieder gebruik van kan maken. Het is er echt schoon, netjes en mooi.

avatar

Christien

Apr, 19, 2022

Voortreffelijk

5.0/5.0

Perfecte, schone, accommodatie, met een heerlijk zwembad. Alles goed geregeld , alles klopt, goede communicatie met de beheerders. Niets dan lof!

avatar

Rooi

May, 21, 2022

Erg goed

4.7/5.0

Vrijheid op het park en het contact met de vriendelijke verhuurders. Schoon en verzorgd park met een heerlijke zwembad om even lekker in af te koelen. de prijsklasse voor wat je krijgt is uitstekend. Minpunten · Stroom viel af en toe uit in het huisje op de Europese stekkers waar de koelkast op was aangesloten, waardoor we wat eten en drinken weg moesten gooien. Dit is op locatie netjes opgelost. Voor de rest geen klachten.

avatar

Shudalienne

Jan, 04, 2022

Voortreffelijk

5.0/5.0

Super leuke, goed onderhouden studio in een prachtig park. Zowel het reserveren als het afhandelen van alles is heel erg soepel verlopen. We hebben een fijne ontvangst en afscheid gehad en hebben heerlijk genoten van ons verblijf in deze studio met ons gezinnetje. Zeker een aanrader!!

Veelgestelde Vragen

Op ieder moment voor het begin van de reis kun je annuleren. De datum waarop het verzoek tot annulering officieel bij TRIBI HOLIDAY RENTAL bekend is, is bepalend. De verklaring dat je wilt annuleren dien je om deze reden schriftelijk in te dienen. Indien de overeenkomst wordt geannuleerd, ben je annuleringskosten verschuldigd. Voor de vakantiewoningen en –huizen bedragen deze annuleringskosten in de regel: -tot 61 dagen voor vertrekdag 10 % van de reissom, -vanaf de 60ste tot de 35ste dag voor vertrekdag 50 % van de reissom, -vanaf de 34ste tot de 2e dag voor het begin van de reis 80 % van de reissom, -bij annulering op de vertrekdag, later of bij niet komen, wordt de totale som van de reis berekend

Op aanvraag is er een campingbedje en eetstoel aanwezig voor de baby/peuter

Betalingen geschieden per rekening of per PayPal. De aanbetaling bedraagt 25% van de totale prijs. Dit bedrag dient binnen 7 dagen, na ontvang van de factuur/bevestiging, overgemaakt te worden. De betaling van het restbedrag vindt uiterlijk 6 weken voor aankomstdatum plaats. Bij boekingen binnen 40 dagen voor het begin van jouw reis dien je het complete bedrag per ommegaande te betalen. Indien we aanbetaling en/of restbetaling niet of niet tijdig ontvangen hebben volgens de overeengekomen afspraken, hebben wij het recht, na aanmaning met vermelding van uiterlijke betalingstermijn, terug te treden uit het boekingscontract en jou de annuleringskosten, zoals beschreven in de reisvoorwaarden, te laten betalen.

Informatie en aanwijzingen wat betreft de nevenkosten (bijkomende kosten) van onze vakantiewoningen vind je in de beschrijving onder het kopje ‚Prijzen’. Bij veel vakantiewoningen zijn de variabele kosten een som van kosten voor bijv. stroom, water, verblijfsbelasting. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal reizende personen, van de samenstelling van de reisgroep of van het verbruik. De kosten die afhankelijk van verbruik en gebruik zijn, worden aan het eind van de reisperiode met de borg verrekend.

Je kunt voor alle vakantiehuizen en vakantiewoningen van TRIBI HOLIDAY RENTAL online een offerte opvragen.

De inchecktijd op de dag van aankomst is vanaf 15.00 uur.

De Vakantiewoning dient op de dag van vertrek uiterlijk om 10.00 uur verlaten te worden en aan de verhuurder of andere verantwoordelijke overgedragen te worden. In overleg is een late uitcheck soms mogelijk.

Het is niet bij alle vakantiewoningen toegestaan om huisdieren mee te nemen of te houden.

Normaliter is een huurbezetting met meer personen niet mogelijk aangezien de vakantiewoning is ingericht met bedden, bestek, etc. voor een bepaald aantal personen. Een uitzondering vormen de objecten, waar een extra bed mogelijk is. Dit bed dient echter bij de boeking expliciet besteld -en in de meeste gevallen ook schriftelijk bevestigd- te worden. TRIBI HOLIDAY RENTAL heeft het recht om overige personen (meer dan het aantal toegestane personen in de vakantiewoning) of onbevoegden die van de woning gebruik maken, de toegang te verbieden, weg te sturen of bovenop de bestaande prijs een extra toeslag te verlangen. Bij uitzondering (als het om een baby of klein kind gaat) is het mogelijk om bij TRIBI HOLIDAY RENTAL aan te vragen of je met een persoon meer de vakantiewoning kunt bezetten. Dit meestal tegen betaling.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de voortdurende beschikbaarheid, compatibiliteit en veiligheid. Je dient zelf zorg te dragen voor voldoende veiligheid van jouw computer. Het gebruik van internet/ wifi vindt op eigen risico plaats. Bij het gebruik van internet/ wifi dien je je te houden aan het geldige recht. In het bijzonder ben je verplicht om geen gegevens te downloaden, die materialen (bijv. films, muziekstukken) bevatten die auteursrechtelijk beschermd zijn, maar echter via internet-ruilbeurzen bijv. illegaal in het internet terecht zijn gekomen. Je bent ook verplicht om de medereizigers (inclusief minderjarige medereizigers) over dit geldige recht te informeren en eventuele controles uit te voeren. In het geval jij of jouw medereizigers zich schuldig maakt en je je niet houdt aan de verplichtingen betrekking hebbende op deze tekst „Internet/ wifi“, dan stel je hierbij TRIBI HOLIDAY RENTAL vrij van aansprakelijkheid door derden gesteld.

Een koelkast en het servies behoren normaliter tot de standaard uitrusting van elke vakantiewoning. Daarom worden ze niet expliciet vermeld bij de omschrijving. Bij twijfel kun je gerust contact opnemen met ons. In de vakantiewoningen zijn servies en bestek in de regel compleet en voor het aantal personen voldoende aanwezig. Technisch-huishoudelijke apparaten zoals b.v. oven, magnetron, afwasmachine, koffiemachine of wasmachine zijn alleen dan aanwezig als ze in de beschrijving uitdrukkelijk vermeld staan.

De vakantiewoning mag niet door meer personen bewoond en gebruikt worden dan vermeld staat op de website internetsite. TRIBI HOLIDAY RENTAL heeft het recht om overige personen (meer dan het aantal toegestane personen in de vakantiewoning) of onbevoegden die van de woning gebruik maken, de toegang te verbieden, weg te sturen of bovenop de bestaande prijs een extra toeslag te verlangen.

Enkele algemene regels zijn ten alle tijden van toepassing: De klant laat de huurwoning netjes achter, onder netjes verstaan wij : het wassen en inruimen van het gebruikte vaatwerk, het opruimen van overgebleven levensmiddelen, het wegdragen van afval en het afhalen van de bedden. Dit staat onafhankelijk van de eindreiniging die door TRIBI HOLIDAY RENTAL wordt uitgevoerd, deze eindreiniging is verplicht.

Wensen van klanten nemen we bij de boeking graag in ontvangst. Let er echter op dat TRIBI HOLIDAY RENTAL nog geen garantie kan geven voor het in vervulling gaan van jouw wens. Speciale wensen, boekingen die alleen onder een bepaalde voorwaarde gelden en mondelinge nevenafspraken zijn alleen dan geldig als ze schriftelijk door TRIBI HOLIDAY RENTAL bevestigd zijn.

Mocht er in de omschrijving staan dat er een TV aanwezig is dan wordt hier een kleurentelevisie bedoeld. Mocht ontvangst per satelliet of kabel mogelijk zijn dan zal dat in de tekst zijn aangegeven met SAT-TV of KABEL-TV. Hiermee is nog niet gegarandeerd, dat je ook tv-programma´s in alle andere talen kunt ontvangen.

Het afsluiten van een reisverzekering wordt sterk door ons aanbevolen. Jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) dekt normaliter ook schade in vakantiehuizen en –woningen die je als klant zelf veroorzaakt hebt. We raden je aan om te controleren of jouw verzekeringsmaatschappij zulke schade, ook in het buitenland, dekt.

Het is mogelijk om bij TRIBI HOLIDAY RENTAL ook meteen een huurauto te huren.

Een waarborg wordt verlangt voor het geval dat er in het vakantiehuis of de vakantiewoning iets beschadigd. Deze borg wordt meteen bij boeking betaald. Je krijgt de waarborgsom na vertrek op jouw rekening teruggestort.

Het begrip ‚was’ houdt beddengoed en handdoeken in. Je huurt de vakantiewoning inclusief was. Zwembad- en strandhanddoeken dien je altijd zelf mee te brengen.

Bij de omschrijving staat vermeld of er een zwembad aanwezig is bij het vakantiehuis of in het complex. In de zwembaden van het vakantiecomplex dien je de openingstijden, geldende zwembadregels en verboden te houden die zijn voorgeschreven door het management. Dit zijn meestal voorschriften of verboden aangaande het dragen van zwemkleding in het zwembad, het meebrengen van ballen, luchtmatrassen en dergelijke in het zwembad en het meebrengen van glaswerk naar het zwembad.

Studio Droom @ Seru Coral Willemstad, Curaçao

Algemene beoordeling van deze accommdatie

Boeking nummer

Pin Code

Titel van je review

Je beoordeling

Wat voor reis was dit?

 • Zakelijk
 • Partner
 • Familie
 • Vrienden
 • Alleen