Tribi HolidayTribi Holiday

Casa Barika Geel

Beschikbare Kamers

Casa Barika Geel

Max Personen:
2

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om het ‘echte’ leven te ervaren van het land waar ze naartoe op vakantie gaan. Als jij hier ook voor kiest dan is deze woning zeker wat je zoekt! Deze sfeervolle woning ligt in de centrale wijk ronde klip. Hier kun je genieten van een vrij uitzicht, rust maar ook van de gezelligheid van de buurt. Op nog geen 5 minuten vind je een ‘hidden gem’ Snapp It, een lokaal visrestaurant wat echt de moeite waard is! Maar ook de meer bekende Curaçao ostrich farm, Amazonia: the jungle experience , playa Kanoa en Sint Jorisbaai liggen om de hoek.

Lokaal
5 ster
Curaçao
Willemstad
West Rondeklip 108 B
+59995176639
15:00uur
10:00uur
5 nachten

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om het ‘echte’ leven te ervaren van het land waar ze naartoe op vakantie gaan. Als jij hier ook voor kiest dan is deze woning zeker wat je zoekt! Deze sfeervolle woning ligt in de centrale wijk ronde klip. Hier kun je genieten van een vrij uitzicht, rust maar ook van de gezelligheid van de buurt. Op nog geen 5 minuten vind je een ‘hidden gem’ Snapp It, een lokaal visrestaurant wat echt de moeite waard is! Maar ook de meer bekende Curaçao ostrich farm, Amazonia: the jungle experience , playa Kanoa en Sint Jorisbaai liggen om de hoek

De ruimte
Het huis bestaat uit een gezellige woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alles wat je nodig hebt om je maaltijd te bereiden. In de slaapkamer vind je een comfortabele bed, kamer is voorzien van airconditioning. De badkamer is voorzien van een douche met warm water, wasbak en w.c. Het huis heeft een aparte ruimte waar de wasmachine en de zeer riante koelkast met water- en ijsdispenser voor ijsblokjes of schaafijs staan. Verder heeft het huis een heerlijke buiten leefgedeelte waar ook een bank, TV en een eethoek staan. Er is een TV kastje aanwezig met alle Nederlandse zenders die 14 dagen terug gekeken kunnen worden. Eventuele huurauto kan veilig achter een hek in de tuin worden geparkeerd, dit is voor veel verhuurbedrijven een harde eis.

Toegang voor gasten
Met uitzondering van één afgesloten kamer is het hele huis toegankelijk.

Interactie met gasten
Voor vragen of hulp op allerlei gebied is er altijd iemand bereikbaar om de vragen te beantwoorden of nodige hulp te bieden.

Andere dingen waar je op moet letten
– het gebruik van energie wordt berekend aan de hand van de begin- en eindstand energiemeter. We nemen de meter altijd op waar jij bij bent, bij het inchecken en uitchecken.
– verplichte eind schoonmaak € 60,00
– verplichte borg van €150 per week, deze loopt met €75 per week op.
– inchecken kan op elk moment na 15:00

Voorwaarden van Casa Barika Geel

15:00uur
10:00uur
Wij vragen een aanbetaling van 25%. De overige 75% moet uiterlijk 6 weken voor aankomst betaald zijn.
25%
Prijs is gebaseerd op 2 personen.
Het huis wordt EXCLUSIEF water en elektra verbruik verhuurd, dit wordt verrekend met de borg. De borg bedraagt € 175,00 per week, per week loopt de borg op met €75. Eindschoonmaak: € 60,00. Reserveringskosten: € 25,00.

Voorzieningen van Casa Barika Geel

 • GEEN FEESTEN TOEGESTAAN
 • AIR CONDITIONING
 • GRATIS PARKEREN
 • GEEN HUISDIEREN
 • KEUKEN
 • LINNEN- EN HANDDOEKEN
 • NIET BINNEN ROKEN
 • TELEVISIE
 • WASMACHINE
 • WIFI

Gasten Reviews (0 reviews)

Veelgestelde Vragen

Op ieder moment voor het begin van de reis kun je annuleren. De datum waarop het verzoek tot annulering officieel bij TRIBI HOLIDAY RENTAL bekend is, is bepalend. De verklaring dat je wilt annuleren dien je om deze reden schriftelijk in te dienen. Indien de overeenkomst wordt geannuleerd, ben je annuleringskosten verschuldigd. Voor de vakantiewoningen en –huizen bedragen deze annuleringskosten in de regel: -tot 61 dagen voor vertrekdag 10 % van de reissom, -vanaf de 60ste tot de 35ste dag voor vertrekdag 50 % van de reissom, -vanaf de 34ste tot de 2e dag voor het begin van de reis 80 % van de reissom, -bij annulering op de vertrekdag, later of bij niet komen, wordt de totale som van de reis berekend

Op aanvraag is er een campingbedje en eetstoel aanwezig voor de baby/peuter

Betalingen geschieden per rekening of per PayPal. De aanbetaling bedraagt 25% van de totale prijs. Dit bedrag dient binnen 7 dagen, na ontvang van de factuur/bevestiging, overgemaakt te worden. De betaling van het restbedrag vindt uiterlijk 6 weken voor aankomstdatum plaats. Bij boekingen binnen 40 dagen voor het begin van jouw reis dien je het complete bedrag per ommegaande te betalen. Indien we aanbetaling en/of restbetaling niet of niet tijdig ontvangen hebben volgens de overeengekomen afspraken, hebben wij het recht, na aanmaning met vermelding van uiterlijke betalingstermijn, terug te treden uit het boekingscontract en jou de annuleringskosten, zoals beschreven in de reisvoorwaarden, te laten betalen.

Informatie en aanwijzingen wat betreft de nevenkosten (bijkomende kosten) van onze vakantiewoningen vind je in de beschrijving onder het kopje ‚Prijzen’. Bij veel vakantiewoningen zijn de variabele kosten een som van kosten voor bijv. stroom, water, verblijfsbelasting. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal reizende personen, van de samenstelling van de reisgroep of van het verbruik. De kosten die afhankelijk van verbruik en gebruik zijn, worden aan het eind van de reisperiode met de borg verrekend.

Je kunt voor alle vakantiehuizen en vakantiewoningen van TRIBI HOLIDAY RENTAL online een offerte opvragen.

De inchecktijd op de dag van aankomst is vanaf 15.00 uur.

De Vakantiewoning dient op de dag van vertrek uiterlijk om 10.00 uur verlaten te worden en aan de verhuurder of andere verantwoordelijke overgedragen te worden. In overleg is een late uitcheck soms mogelijk.

Het is niet bij alle vakantiewoningen toegestaan om huisdieren mee te nemen of te houden.

Normaliter is een huurbezetting met meer personen niet mogelijk aangezien de vakantiewoning is ingericht met bedden, bestek, etc. voor een bepaald aantal personen. Een uitzondering vormen de objecten, waar een extra bed mogelijk is. Dit bed dient echter bij de boeking expliciet besteld -en in de meeste gevallen ook schriftelijk bevestigd- te worden. TRIBI HOLIDAY RENTAL heeft het recht om overige personen (meer dan het aantal toegestane personen in de vakantiewoning) of onbevoegden die van de woning gebruik maken, de toegang te verbieden, weg te sturen of bovenop de bestaande prijs een extra toeslag te verlangen. Bij uitzondering (als het om een baby of klein kind gaat) is het mogelijk om bij TRIBI HOLIDAY RENTAL aan te vragen of je met een persoon meer de vakantiewoning kunt bezetten. Dit meestal tegen betaling.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de voortdurende beschikbaarheid, compatibiliteit en veiligheid. Je dient zelf zorg te dragen voor voldoende veiligheid van jouw computer. Het gebruik van internet/ wifi vindt op eigen risico plaats. Bij het gebruik van internet/ wifi dien je je te houden aan het geldige recht. In het bijzonder ben je verplicht om geen gegevens te downloaden, die materialen (bijv. films, muziekstukken) bevatten die auteursrechtelijk beschermd zijn, maar echter via internet-ruilbeurzen bijv. illegaal in het internet terecht zijn gekomen. Je bent ook verplicht om de medereizigers (inclusief minderjarige medereizigers) over dit geldige recht te informeren en eventuele controles uit te voeren. In het geval jij of jouw medereizigers zich schuldig maakt en je je niet houdt aan de verplichtingen betrekking hebbende op deze tekst „Internet/ wifi“, dan stel je hierbij TRIBI HOLIDAY RENTAL vrij van aansprakelijkheid door derden gesteld.

Een koelkast en het servies behoren normaliter tot de standaard uitrusting van elke vakantiewoning. Daarom worden ze niet expliciet vermeld bij de omschrijving. Bij twijfel kun je gerust contact opnemen met ons. In de vakantiewoningen zijn servies en bestek in de regel compleet en voor het aantal personen voldoende aanwezig. Technisch-huishoudelijke apparaten zoals b.v. oven, magnetron, afwasmachine, koffiemachine of wasmachine zijn alleen dan aanwezig als ze in de beschrijving uitdrukkelijk vermeld staan.

De vakantiewoning mag niet door meer personen bewoond en gebruikt worden dan vermeld staat op de website internetsite. TRIBI HOLIDAY RENTAL heeft het recht om overige personen (meer dan het aantal toegestane personen in de vakantiewoning) of onbevoegden die van de woning gebruik maken, de toegang te verbieden, weg te sturen of bovenop de bestaande prijs een extra toeslag te verlangen.

Enkele algemene regels zijn ten alle tijden van toepassing: De klant laat de huurwoning netjes achter, onder netjes verstaan wij : het wassen en inruimen van het gebruikte vaatwerk, het opruimen van overgebleven levensmiddelen, het wegdragen van afval en het afhalen van de bedden. Dit staat onafhankelijk van de eindreiniging die door TRIBI HOLIDAY RENTAL wordt uitgevoerd, deze eindreiniging is verplicht.

Wensen van klanten nemen we bij de boeking graag in ontvangst. Let er echter op dat TRIBI HOLIDAY RENTAL nog geen garantie kan geven voor het in vervulling gaan van jouw wens. Speciale wensen, boekingen die alleen onder een bepaalde voorwaarde gelden en mondelinge nevenafspraken zijn alleen dan geldig als ze schriftelijk door TRIBI HOLIDAY RENTAL bevestigd zijn.

Mocht er in de omschrijving staan dat er een TV aanwezig is dan wordt hier een kleurentelevisie bedoeld. Mocht ontvangst per satelliet of kabel mogelijk zijn dan zal dat in de tekst zijn aangegeven met SAT-TV of KABEL-TV. Hiermee is nog niet gegarandeerd, dat je ook tv-programma´s in alle andere talen kunt ontvangen.

Het afsluiten van een reisverzekering wordt sterk door ons aanbevolen. Jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) dekt normaliter ook schade in vakantiehuizen en –woningen die je als klant zelf veroorzaakt hebt. We raden je aan om te controleren of jouw verzekeringsmaatschappij zulke schade, ook in het buitenland, dekt.

Het is mogelijk om bij TRIBI HOLIDAY RENTAL ook meteen een huurauto te huren.

Een waarborg wordt verlangt voor het geval dat er in het vakantiehuis of de vakantiewoning iets beschadigd. Deze borg wordt meteen bij boeking betaald. Je krijgt de waarborgsom na vertrek op jouw rekening teruggestort.

Het begrip ‚was’ houdt beddengoed en handdoeken in. Je huurt de vakantiewoning inclusief was. Zwembad- en strandhanddoeken dien je altijd zelf mee te brengen.

Bij de omschrijving staat vermeld of er een zwembad aanwezig is bij het vakantiehuis of in het complex. In de zwembaden van het vakantiecomplex dien je de openingstijden, geldende zwembadregels en verboden te houden die zijn voorgeschreven door het management. Dit zijn meestal voorschriften of verboden aangaande het dragen van zwemkleding in het zwembad, het meebrengen van ballen, luchtmatrassen en dergelijke in het zwembad en het meebrengen van glaswerk naar het zwembad.

Casa Barika Geel Willemstad, Curaçao

Algemene beoordeling van deze accommdatie

Boeking nummer

Pin Code

Titel van je review

Je beoordeling

Wat voor reis was dit?

 • Zakelijk
 • Partner
 • Familie
 • Vrienden
 • Alleen