Tribi HolidayTribi Holiday

Bungalow 20 @ Seru Coral

Beschikbare Kamers

Bungalow 20

Max Personen:
5

Seru Coral Resort is een beveiligd resort gelegen in het noordoostelijke deel van Curaçao. Het bevindt zich in een rustieke omgeving genaamd Koraal Partier. Het is uitermate geschikt voor een heerlijk zonnig verblijf, zowel voor de korte als lange termijn. Het is gegarandeerd genieten bij het mooie en zeer grote zwembad (met apart kinderbad), terras met strandstoelen én mooie palapas voor schaduw.

Resort
5 ster
Curaçao
Willemstad
Kaya Progreso #10
+59995176639
Koraal Partier
15:00uur
10:00uur
5 nachten

Wat vinden onze klanten van Seru Coral Resort?

 • Heel erg ontspannen vakantie gehad dankzij Babette en Corwin! Seru Coral Resort is erg relaxed en het zwembad is echt top. We komen zeker terug!

  author-image
  Michel Schonhage
 • Het verblijf op Seru Coral en in het studio van Babette en haar gezin was enorm fijn en comfortabel. De ruimte is voorzien van alle gemakken om er een fijne verblijf van te kunnen maken. De communicatie met Babette en haar gezin ging vloeiend. Babette is erg snel met reageren en handelen. Geweldig lieve en leuke mensen. Enorm flexibel. Speciaal voor kerst had Babette een kerstboom neergezet. Ook hing er verlichting buiten. Het water stond koud en we konden zo onze schoone bedjes induiken. Seru Coral is met zijn fantastische zwembad werkelijk een hemel voor de kinderen. Al met al, geweldig verblijf, fijne mensen ;) Wij komen Zeker terug.

  author-image
  Ghazal Koots
 • Wij verbleven hier een week met z'n drieën ( 2 volwassenen en van kind 2 jaar). We hebben het hier naar ons zin gehad. Het was wel jammer dat de zwembad werd gerenoveerd in die periode (was ons van te voren meegedeeld). Studio was netjes en is voorzien van alles qua benodigdheden. Ook fijn dat het dichtbij ( 10 km) van diverse stranden en het centrum ligt. Wij hebben een leuke eerste week gehad hier.

  author-image
  Kajal
 • 6 dagen ( van 14 tot 21 mei 2016 moeder en dochter van 11 jaar) op het resort gewoond. Het was fantastisch. We werden opgehaald van het vliegveld door heel vriendelijke en gezellige Babbette! De studio was heel schoon en ruim. Het resort zelf, ligt ongeveer 15 min met de auto van het strand bijvoorbeeld Jan Thiel, is ook heel leuk, lekker rustig, schoon zwembad en genoeg ligstoelen. Op Curaçao heb je genoeg te doen en zien. Huur een autootje en reis het eiland eens door, zal je ongetwijfeld leuke plekjes en prachtige strandjes tegenkomen. Wij hebben een fijn verblijf gehad in de studio en wat ook belangrijk is een veilig gevoel op het resort! Echt een aanrader!

  author-image
  Rimma Tugo

Seru Coral Resort

Seru Coral Resort is een beveiligd resort gelegen in het noordoostelijke deel van Curaçao. Het bevindt zich in een rustieke omgeving genaamd Koraal Partier. Het is uitermate geschikt voor een heerlijk zonnig verblijf, zowel voor de korte als lange termijn. Het is gegarandeerd genieten bij het mooie en zeer grote zwembad (met apart kinderbad), terras met strandstoelen én mooie palapas voor schaduw.

De woonkamer is voorzien van een ruime bank van waaruit je heerlijk televisie kunt kijken. Via de tv-box kunnen er films en televisie uit de gehele wereld bekeken worden. De keuken is recentelijk vernieuwd en heeft alle voorzieningen die men nodig heeft. Koffiezetapparaat, koelkast, gasfornuis alsmede bestek, borden, kopjes en glazen. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en door de grote inbouwkasten is er voldoende opbergruimte. Voor kleine kinderen is er een baby/peuter bedje en kinderstoel op aanvraag aanwezig. De badkamer met douche en dubbele wasbak heeft warm water en is voorzien van een wasmachine. Naast het huis is ook een overdekt terras waar je heerlijk kunt zitten.

Voorwaarden van Bungalow 20 @ Seru Coral

15:00uur
10:00uur
Wij vragen een aanbetaling van 25%. De overige 75% moet uiterlijk 6 weken voor aankomst betaald zijn.
25%
Er worden geen extra kosten berekend voor een baby/peuter bed.
De bungalow wordt EXCLUSIEF water- en elektraverbruik verhuurd, dit wordt verrekend met de borg. We nemen de meter altijd op waar jij bij bent, bij het inchecken en uitchecken. De borg bedraagt € 300. Eindschoonmaak bungalow: € 80,00. Reserveringskosten: € 25,00.

Voorzieningen van Bungalow 20 @ Seru Coral

 • GEEN FEESTEN TOEGESTAAN
 • AIR CONDITIONING
 • BEVEILIGING
 • BRANDBLUSSER
 • GRATIS PARKEREN
 • GEEN HUISDIEREN
 • KEUKEN
 • KLUIS
 • LINNEN- EN HANDDOEKEN
 • NIET BINNEN ROKEN
 • TELEVISIE
 • WASMACHINE
 • WIFI
 • ZWEMBAD

Gasten Reviews (0 reviews)

Veelgestelde Vragen

Op ieder moment voor het begin van de reis kun je annuleren. De datum waarop het verzoek tot annulering officieel bij TRIBI HOLIDAY RENTAL bekend is, is bepalend. De verklaring dat je wilt annuleren dien je om deze reden schriftelijk in te dienen. Indien de overeenkomst wordt geannuleerd, ben je annuleringskosten verschuldigd. Voor de vakantiewoningen en –huizen bedragen deze annuleringskosten in de regel: -tot 61 dagen voor vertrekdag 10 % van de reissom, -vanaf de 60ste tot de 35ste dag voor vertrekdag 50 % van de reissom, -vanaf de 34ste tot de 2e dag voor het begin van de reis 80 % van de reissom, -bij annulering op de vertrekdag, later of bij niet komen, wordt de totale som van de reis berekend

Op aanvraag is er een campingbedje en eetstoel aanwezig voor de baby/peuter

Betalingen geschieden per rekening of per PayPal. De aanbetaling bedraagt 25% van de totale prijs. Dit bedrag dient binnen 7 dagen, na ontvang van de factuur/bevestiging, overgemaakt te worden. De betaling van het restbedrag vindt uiterlijk 6 weken voor aankomstdatum plaats. Bij boekingen binnen 40 dagen voor het begin van jouw reis dien je het complete bedrag per ommegaande te betalen. Indien we aanbetaling en/of restbetaling niet of niet tijdig ontvangen hebben volgens de overeengekomen afspraken, hebben wij het recht, na aanmaning met vermelding van uiterlijke betalingstermijn, terug te treden uit het boekingscontract en jou de annuleringskosten, zoals beschreven in de reisvoorwaarden, te laten betalen.

Informatie en aanwijzingen wat betreft de nevenkosten (bijkomende kosten) van onze vakantiewoningen vind je in de beschrijving onder het kopje ‚Prijzen’. Bij veel vakantiewoningen zijn de variabele kosten een som van kosten voor bijv. stroom, water, verblijfsbelasting. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal reizende personen, van de samenstelling van de reisgroep of van het verbruik. De kosten die afhankelijk van verbruik en gebruik zijn, worden aan het eind van de reisperiode met de borg verrekend.

Alle vakantiehuizen en vakantiewoningen van TRIBI HOLIDAY RENTAL zijn online te boeken. Natuurlijk kun je ook telefonisch bij ons boeken of een e-mail naar ons sturen.

De incheck tijd op de dag van aankomst is vanaf 15.00 uur.

De Vakantiewoning dient op de dag van vertrek uiterlijk om 10.00 uur verlaten te worden en aan de verhuurder of andere verantwoordelijke overgedragen te worden. In overleg is een late uitcheck soms mogelijk.

Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen of te houden in de vakantiewoningen.

Normaliter is een huurbezetting met meer personen niet mogelijk aangezien de vakantiewoning is ingericht met bedden, bestek, etc. voor een bepaald aantal personen. Een uitzondering vormen de objecten, waar een extra bed mogelijk is. Dit bed dient echter bij de boeking expliciet besteld -en in de meeste gevallen ook schriftelijk bevestigd- te worden. TRIBI HOLIDAY RENTAL heeft het recht om overige personen (meer dan het aantal toegestane personen in de vakantiewoning) of onbevoegden die van de woning gebruik maken, de toegang te verbieden, weg te sturen of bovenop de bestaande prijs een extra toeslag te verlangen. Bij uitzondering (als het om een baby of klein kind gaat) is het mogelijk om bij TRIBI HOLIDAY RENTAL aan te vragen of je met een persoon meer de vakantiewoning kunt bezetten. Dit meestal tegen betaling.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de voortdurende beschikbaarheid, compatibiliteit en veiligheid. Je dient zelf zorg te dragen voor voldoende veiligheid van jouw computer. Het gebruik van internet/ Wi-Fi vindt op eigen risico plaats. Bij het gebruik van internet/ Wi-Fi dien je je te houden aan het geldige recht. In het bijzonder ben je verplicht om geen gegevens te downloaden, die materialen (bijv. films, muziekstukken) bevatten die auteursrechtelijk beschermd zijn, maar echter via internet-ruilbeurzen bijv. illegaal in het internet terecht zijn gekomen. Je bent ook verplicht om de medereizigers (inclusief minderjarige medereizigers) over dit geldige recht te informeren en eventuele controles uit te voeren. In het geval jij of jouw medereizigers zich schuldig maakt en je je niet houdt aan de verplichtingen betrekking hebbende op deze tekst „Internet/ Wi-Fi“, dan stel je hierbij TRIBI HOLIDAY RENTAL vrij van aansprakelijkheid door derden gesteld.

Een koelkast en het servies behoren normaliter tot de standaard uitrusting van elke vakantiewoning. Daarom worden ze niet expliciet vermeld bij de omschrijving. Bij twijfel kun je gerust contact opnemen met ons. In de vakantiewoningen zijn servies en bestek in de regel compleet en voor het aantal personen voldoende aanwezig. Technisch-huishoudelijke apparaten zoals b.v. oven, magnetron, afwasmachine, koffiemachine of wasmachine zijn alleen dan aanwezig als ze in de beschrijving uitdrukkelijk vermeld staan.

De vakantiewoning mag niet door meer personen bewoond en gebruikt worden dan vermeld staat op de website internetsite. TRIBI HOLIDAY RENTAL heeft het recht om overige personen (meer dan het aantal toegestane personen in de vakantiewoning) of onbevoegden die van de woning gebruik maken, de toegang te verbieden, weg te sturen of bovenop de bestaande prijs een extra toeslag te verlangen.

Enkele algemene regels zijn ten alle tijden van toepassing: De klant laat de huurwoning netjes achter, onder netjes verstaan wij : het wassen en inruimen van het gebruikte vaatwerk, het opruimen van overgebleven levensmiddelen, het wegdragen van afval en het afhalen van de bedden. Dit staat onafhankelijk van de eindreiniging die door TRIBI HOLIDAY RENTAL wordt uitgevoerd, deze eindreiniging is verplicht.

Wensen van klanten nemen we bij de boeking graag in ontvangst. Let er echter op dat TRIBI HOLIDAY RENTAL nog geen garantie kan geven voor het in vervulling gaan van jouw wens. Speciale wensen, boekingen die alleen onder een bepaalde voorwaarde gelden en mondelinge nevenafspraken zijn alleen dan geldig als ze schriftelijk door TRIBI HOLIDAY RENTAL bevestigd zijn.

Mocht er in de omschrijving staan dat er een TV aanwezig is dan wordt hier een kleurentelevisie bedoeld. Mocht ontvangst per satelliet of kabel mogelijk zijn dan zal dat in de tekst zijn aangegeven met SAT-TV of KABEL-TV. Hiermee is nog niet gegarandeerd, dat je ook tv-programma´s in alle andere talen kunt ontvangen.

Het afsluiten van een reisverzekering wordt sterk door ons aanbevolen. Jouw particuliere aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) dekt normaliter ook schade in vakantiehuizen en –woningen die je als klant zelf veroorzaakt hebt. We raden je aan om te controleren of jouw verzekeringsmaatschappij zulke schade, ook in het buitenland, dekt.

Het is mogelijk om bij TRIBI HOLIDAY RENTAL ook meteen een huurauto te huren.

Een waarborg wordt verlangt voor het geval dat er in het vakantiehuis of de vakantiewoning iets beschadigd. Deze borg wordt meteen bij boeking betaald. Je krijgt de waarborgsom na vertrek op uw rekening teruggestort.

Het begrip ‚was’ houdt beddengoed en handdoeken in. Je huurt de vakantiewoning inclusief was. Zwembad- en strandhanddoeken dien je altijd zelf mee te brengen.

Bij de omschrijving staat vermeld of er een zwembad aanwezig is bij het vakantiehuis of in het complex. In de zwembaden van het vakantiecomplex dien je de openingstijden, geldende zwembadregels en verboden te houden die zijn voorgeschreven door het management. Dit zijn meestal voorschriften of verboden aangaande het dragen van zwemkleding in het zwembad, het meebrengen van ballen, luchtmatrassen en dergelijke in het zwembad en het meebrengen van glaswerk naar het zwembad.

Bungalow 20 @ Seru Coral Willemstad, Curaçao

Algemene beoordeling van deze accommdatie

Boeking nummer

Pin Code

Titel van je review

Je beoordeling

Wat voor reis was dit?

 • Zakelijk
 • Partner
 • Familie
 • Vrienden
 • Alleen